

Nie zawiera alergenów zgodnie z rozporządzeniem EU 1169/2011
Masz pytania?
Zapytaj sprzedawcę
Wydaj jeszcze 150,00 zł aby uzyskać darmową dostawę!
14 dni na zwrot
Towar można zwrócić przez 14 dni
Darmowa dostawa
Darmowa dostawa od 100 zł
Najlepsza jakość
Oferta najlepszych producentów
Mleczko pszczele jest substancją wyjątkowo odżywczą, od lat stosowaną w medycynie naturalnej. Głównym składnikiem są białka, a szczególnie najbardziej aktywne białko tzw. MRJPs –Major Royal Jelly Proteins. Mleczko pszczele zawiera także aminokwasy, substancje lipidowe, w tym kwasy tłuszczowe nasycone i nienasycone, fosfolipidy, woski, kwasy organiczne (głównie kwas pirogronowy i mlekowy), cukry. Zawarte witaminy to B3 (niacyna), inozytol, kwas foliowy, witaminy z grupy B. W mleczku pszczelim występują także makro- i mikroelementy: miedź, magnez, potas, fosfor, żelazo, mangan, siarka, cynk, nikiel, krzem, kobalt. Mleczko pszczele jest naturalnym źródłem acetylocholiny oraz kwasu hydroksydekanowego 10-HDA, który występuje tylko w mleczku pszczelim.
Ponadto, jak wskazują wyniki badań, mleczko pszczele powinno być stosowane u osób, które mają problemy z sercem, a także układem krążenia. Dzięki zmniejszeniu zarówno komorowych, jak i nadkomorowych skurczów oraz wyregulowaniu ciśnienia tętniczego krwi, Royal Jelly Ginseng wykazuje pozytywny wpływ na stan zdrowia chorych. Warto także wspomnieć, że Royal Jelly pomaga obniżyć poziom cholesterolu we krwi LDL i HDL. Szereg pozytywnych właściwości sprawia, że mleczko pszczele cieszy się coraz większą popularnością. Jest stosowane zarówno jako uzupełnienie terapii, jak i element diety.
Mleczko pszczele Royal Jelly może być również wykorzystywane jako dodatek w przypadku problemu bezpłodności u mężczyzn. Jak wynika z badań, już kilkumiesięczna terapia pozytywnie wpływa na ruchliwość plemników, a także na podwyższenie testosteronu we krwi. Ponadto, u badanych mężczyzn znacząco wzrósł popęd seksualny. Sklep Ginseng Poland oferuje mleczko pszczele charakteryzujące się wysokim stopniem wchłanialności. Przystępna cena sprawia, że produkt Royal Jelly Ginseng jest dostępny dla każdego. Skoncentrowana formuła przekłada się na fakt, że dzienna dawka suplementu to tylko jedna ampułka zawierająca łatwy do przełknięcia płyn.
Mleczko pszczele to wartościowa wydzielina gruczołów pszczół. Jest substancją wyjątkowo odżywczą, od lat stosowaną w medycynie naturalnej. Głównym składnikiem są białka a szczególnie najbardziej aktywne białko tzw. MRJPs –Major Royal Jelly Proteins. Mleczko pszczele zawiera także aminokwasy, substancje lipidowe w tym kwasy tłuszczowe nasycone i nienasycone, fosfolipidy, woski, kwasy organiczne głównie kwas pirogronowy i mlekowy, cukry. Witaminy to B3 (niacyna), inozytol, kwas foliowy, witaminy z grupy B. W mleczku pszczelim występują także makro- i mikroelementy: miedź, magnez, potas, fosfor, żelazo, mangan, siarka, cynk, nikiel, krzem, kobalt. Mleczko pszczele jest naturalnym źródłem acetylocholiny oraz kwasu hydroksydekanowego 10-HDA, który występuje tylko w mleczku pszczelim.
Mleczko pszczele dzięki zawartości m.in. albumin MRJPs oraz kwasu 10-HDA:
Wskazania:
Suplement diety zawiera świeże mleczko pszczele standaryzowane na zawartość Kwasu Hydroksydekanowego 10-HDA. Stosowane w okresach osłabienia, przemęczenia, i stresu oraz budowania naturalnej odporności.Zalecana dzienna porcja do spożycia | |
Skład | 1 fiolka / 10 ml |
Świeże Mleczko pszczele (Fresh Royal Jelly) Standaryzowane na zawartość Kwasu Hydroksydekanowego (10-HDA) 1,4% |
1500 mg 21 mg |